Vacatures Brandweerschool


“WOBRA – West-Vlaams Opleidingscentrum voor Brandweer-, Reddings- en Ambulancediensten – werft een fulltime Directeur School Dringende Hulpverlening (m/v) – aan in contractueel verband voor onbepaalde duur.

Werken als directeur bij Wobra: het is niet zomaar een job!

Geboeid door jouw, kennis, ervaring en expertise heb je goesting om het beleid van Wobra actief mee vorm te geven en te implementeren. 

Ontwikkelen van visie en beleidsdoelstellingen, financiële -en pedagogische doelstellingen en organiseren van de verschillende afdelingen, namelijk de Brandweerschool, de school voor Dringende Geneeskundige Hulpverlening en de school voor Redder aan Zee, om te komen tot kwalitatief hoogstaande vorming, training en opleiding: het maakt allemaal deel uit van jouw job. 

Op die manier creëer je directe en indirecte impact op hulpverleners bij brandweer, ambulance- en reddingsdiensten in de provincie. 
In dit alles kan je steeds rekenen op een klein maar fijn team. 

Wij zien het zitten! Jij ook?

Geïnteresseerden worden verzocht schriftelijk te solliciteren uiterlijk op 01 september 2024.

Stuur uw sollicitatie -en motivatiebrief en curriculum vitae naar Patrick Samyn, Opleidingsdirecteur Brandweeropleidingen, Campus POV, Diksmuidse Heirweg 6, 8210 Zedelgem ofwel patrick.samyn@campuspov.be

Raadpleeg hier de functie-en profielomschrijving.


WOBRA, het West-Vlaams Opleidingscentrum voor Brandweer-, Reddings- en Ambulancediensten werft – 1 vaste instructeur brandweerschool (m/v) – aan in contractueel verband voor onbepaalde duur.

Wil je je inzetten voor de toekomst van onze brandweeropleidingen? Dan zoeken we jou om ons team te vervoegen!

Geïnteresseerden worden verzocht schriftelijk te solliciteren uiterlijk op 17 januari 2024.

– Een preselectie kan gebeuren op basis van vergelijking van de ingezonden sollicitatiedossiers.

– Voor de weerhouden kandidaten volgt een proef en een gesprek.

Zend uw sollicitatiebrief, motivatienota en curriculum vitae naar Patrick Samyn, Opleidingsdirecteur Brandweeropleidingen, Campus POV, Diksmuidse Heirweg 6, 8210 Zedelgem ofwel patrick.samyn@campuspov.be

Raadpleeg hier de functie- en profielomschrijving