Contact

West-Vlaamse Politieschool

Diksmuidse Heirweg 6
8210 Zedelgem
Tel: 050/40.45.40
Email: politieschool@campuspov.be


 WOBRA

Brandweerschool / School voor dringende geneeskundige hulpverlening / Redders aan Zee

Secretariaat Redder aan Zee enkel bereikbaar van maandag tot vrijdag (tijdens kantooruren : 9-16u30)

Diksmuidse Heirweg 6
8210 Zedelgem
Tel: 050/36.69.90
Email: wobra@campuspov.be


WFIV vzw

De faciliterende vzw die instaat voor de algemene diensten en het beheer van de infrastructuur

Diksmuidse Heirweg 6
8210 Zedelgem
Email: wfiv@campuspov.be


Routebeschrijving

Met de wagen:

Neem afslag 7bis op de E40 en voeg in op de Koning Albert I Laan (N397) richting Zedelgem/Loppem. Sla rechtsaf bij de Heidelbergstraat (N309). Aan de rotonde rechtdoor (N32 oversteken) naar de Loppemsestraat. Sla rechtsaf bij Snellegemsestraat. Neem de 1ste straat links de Sint-Laurentiusstraat. Deze weg vervolgen in de Kronestraat. Sla linksaf in de Diksmuidse Heirweg. De campus POV ziet u op de linkerkant.

Pas op: Sommige (oude) GPS-systemen suggereren vanaf het centrum van Zedelgem een autovrije weg (nabij de oude militaire spoorwegbedding). Gelieve vanaf het centrum van Zedelgem de bewegwijzering ter plaatse te gebruiken (Kronestraat-Diksmuidse Heirweg).

Met het openbaar vervoer:

Zedelgem beschikt over een eigen station. U kan de dienstregeling ten allen tijde raadplegen op de site van de Belgische Spoorwegen. Vanaf het station kan u dan de BELBUS nemen naar de politieschool, deze bus dien je echter minimum 2 uur vooraf te reserveren. Meer uitleg over de de belbus vind je op de belbuspagina van De Lijn. Vanaf het Station van Zedelgem naar de campus POV is het ongeveer 4,5 kilometer te voet.