Brandweerschool

 

 

Brevet opleidingen

Voortgezette opleidingen

Bedrijfsopleidingen

Fysieke paraatheid

Contact

Vacatures Brandweerschool

 

 

 

 

 

 


 

Ter info aan alle instructeurs en cursisten, die komen naar POV voor opleiding, willen we volgende documenten delen:


DE BRANDWEERSCHOOL VAN WOBRA GEEFT OPLEIDING AAN DE LEDEN VAN DE OPENBARE HULPDIENSTEN

Verschillende opleidingen

De volgende opleidingen worden georganiseerd voor de leden van de openbare hulpdiensten :

1° de opleidingen tot het behalen van brevetten;

2° de opleidingen tot het behalen van getuigschriften;

3° de opleidingen tot het behalen van attesten.

Een brevet wordt uitgereikt aan de operationele leden van de openbare hulpdiensten die een basisopleiding volgden en die slaagden voor alle examens.  Een brevet wordt uitgereikt aan de leerlingen die geen operationeel lid van de openbare hulpdiensten zijn, die een basisopleiding BO1 of OFF2 via aanwerving volgden en die slaagden voor alle examens.

Een getuigschrift wordt uitgereikt aan de operationele leden van de openbare hulpdiensten die een gespecialiseerde opleiding volgden en die slaagden voor alle examens.  Een getuigschrift wordt uitgereikt aan de leerlingen die geen operationeel lid van de openbare hulpdiensten zijn, en die een gespecialiseerde opleiding volgden en die slaagden voor alle examens.

Een attest wordt uitgereikt aan de operationele leden van de openbare hulpdiensten die een voortgezette opleiding volgden. Het attest preciseert of er al dan niet een evaluatie was en of de leerling hiervoor geslaagd is. Een attest wordt uitgereikt aan de leerlingen die geen operationeel lid van de openbare hulpdiensten zijn en die een voortgezette opleiding volgden. Het attest preciseert of er al dan niet een evaluatie was en of de leerling hiervoor geslaagd is.