Brandweerschool

 

 

Brevet opleidingen

Voortgezette opleidingen

Bedrijfsopleidingen

Fysieke paraatheid

Contact

 

 

 

 

 

 

 

WOBRA zoekt Instructeurs “ Gasbranden en Industriële Brandbestrijding”.

WOBRA zoekt voor de opleiding “Gasbranden en Industriële Brandbestrijding” meerdere externe lesgevers die we kunnen inzetten tijdens verschillende opleidingsmomenten die op POV Zedelgem doorgaan.

 Om deze opleidingen te kunnen aanbieden en verder borg te kunnen staan voor kwaliteit en uniformiteit, moeten we overgaan tot een selectie van extra instructeurs.

Uiteindelijk willen we 16 extra instructeurs selecteren die dan verder zullen worden opgeleid en voorbereid om deze opleidingen te verzorgen.

WOBRA selecteert en zal de instructeurs opleiden.

Vacature Instructeur Gasbranden en Industriële brandbestrijding 2019

DE BRANDWEERSCHOOL VAN WOBRA GEEFT OPLEIDING AAN DE LEDEN VAN DE OPENBARE HULPDIENSTEN

Verschillende opleidingen

De volgende opleidingen worden georganiseerd voor de leden van de openbare hulpdiensten :

1° de opleidingen tot het behalen van brevetten;

2° de opleidingen tot het behalen van getuigschriften;

3° de opleidingen tot het behalen van attesten.

Een brevet wordt uitgereikt aan de operationele leden van de openbare hulpdiensten die een basisopleiding volgden en die slaagden voor alle examens.  Een brevet wordt uitgereikt aan de leerlingen die geen operationeel lid van de openbare hulpdiensten zijn, die een basisopleiding BO1 of OFF2 via aanwerving volgden en die slaagden voor alle examens.

Een getuigschrift wordt uitgereikt aan de operationele leden van de openbare hulpdiensten die een gespecialiseerde opleiding volgden en die slaagden voor alle examens.  Een getuigschrift wordt uitgereikt aan de leerlingen die geen operationeel lid van de openbare hulpdiensten zijn, en die een gespecialiseerde opleiding volgden en die slaagden voor alle examens.

Een attest wordt uitgereikt aan de operationele leden van de openbare hulpdiensten die een voortgezette opleiding volgden. Het attest preciseert of er al dan niet een evaluatie was en of de leerling hiervoor geslaagd is. Een attest wordt uitgereikt aan de leerlingen die geen operationeel lid van de openbare hulpdiensten zijn en die een voortgezette opleiding volgden. Het attest preciseert of er al dan niet een evaluatie was en of de leerling hiervoor geslaagd is.